Viikko on alkanut todella kovalla tahdilla.
Tänään lähdetään Tampereelle elokuviin ja syömään mieheni kummitytön ja hänen poikaystävänsä kanssa. Tarkoitus olisi mennä katsomaan Kulman pojat niminen elokuva. Suomalainen komedia, ei voi olla muuta kuin hyvä.

Ennen Tampereen reissua on kuitenkin käytävä kunnon happihyppelyllä. Pakkaan siis vaunuihin ihanan tyttäreni ja lähden reippailemaan tutun lenkkini. Nyt on ollut muutaman päivän todella jäiset tiet, siitä johtuen jaloissa on pientä rasitusta havaittavissa. Se ei kuitenkaan menoa saa hidastaa! Pitää ottaa palauttava juoma lenkin jälkeen niin jaksaa huomennakin.

Palautusaineista tahdon kirjoittaa sen verran, että muutamaa erilaista olen kokeillut, mutta  FOREVERin ARGI+ on ollut paras. Jauhetta sekoitetaan veteen (itse teen 1/2l pulloon juoman) ja juodaan. Jauhe sekoittuu veteen helposti ja maistuu ihan marjamehulta. SUOSITTELEN.
Proteiinijauheena käytän Herbalifen jauhetta jota sekoitan maitorahkaan tai maustamattomaan jugurttiin. Jauhetta saa monen makuisena, TOSI HYVIÄ MAKUJA!!!
Lisäravinteilla on oikeasti ihan järkeviä vaikutuksia, niiden avulla voi harjoittaa useana päivänä viikosta rankempaakin liikuntaa. Itsellä ainakin jää liikkuminen vähemmälle jos paikat on niin kipeät, että postilaatikolle kävelykin teettää tuskaa :D



Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä viettämään mieheni syntymäpäiviä..Ei ole oikein ideoita vielä, mitä tekisimme.
No, onhan tässä muutama päivä jäljellä järjestää jotakin kivaa ja ikimuistoista!



Nyt ylös, ulos ja lenkille heart